PERIŠIĆ OTVORENO O PONUDI MANCHESTER UNITEDA: / 'Teško je o tome ne razmišljati'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić pričao je o ponudi Manchester Uniteda

3.1.2019.
20:16
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Perišić, jak adut Zlatka Dalića u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i Luciana Spallettija u milanskom Interu, priznao je da je imao ponudu Manchester Uniteda o kojoj je razmišljao.

Tijekom ljetnih mjeseci često se pričalo i pisalo o mogućem prelasku Ivana Perišića iz Intera u Manchester United, englesku momčad koju je tada vodio Jose Mourinho. Portugalski nogometni stručnjak bio je silno zainteresiran za dovođenje hrvatskog nogometaša za kojeg se tih dana valjalo izdvojiti oko 50 milijuna eura, no u konačnici se ništa po tom pitanju nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motivacija za dalje

"Istina je, ponuda Manchester Uniteda bila je na stolu, a ja sam bio blizu napuštanja Intera. Odlučio sam ostati, ustrajnost Luciana Spallettija da me zadrži odradila je veliku ulogu. U nogometu se u ovakvim situacijama detalji pokazuju ključnima", kazao je Perišić za Four Four Two te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Laskalo mi je divljenje Josea Mourinha, to je potvrda napornog rada i dobrih igara. Kad vas takav trener hvali – menadžer kluba kakav je Manchester United – teško je ne misliti o ponudi. Drago mi je što to o meni ima visoko mišljenje, takve me stvari motiviraju na naporan rad i treninge kako bih postigao što je moguće više."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo