PEREZ KRENUO U VELIKU ČISTKU REALOVE SVLAČIONICE: / Jedan od otpisanih je i Luka Modrić

Image
Foto: AFP

Novi kiks Reala mogao bi imati kobne posljedice za njihovu svlačionicu

25.11.2018.
22:00
AFP
VOYO logo

Aktualni europski nogometni prvak Real iz Madrida pretrpio je blamažu u 13. kolu španjolskog prvenstva, bolji od "kraljevskog" kluba na svom stadionu Ipurua bio je maleni Eibar i to s visokih 3-0 (1-0). Strijelci za pobjedu domaćih bili su Escalante (16), Enrich (52) i Kike (57).

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real do 63. minute. Prvi je to poraz Reala otkako je na njegovu klupu sjeo Santiago Solari koji je krajem listopada zamijenio Julena Lopeteguija nakon 1-5 debakla protiv Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čišćenje svlačionice

Predsjedniku kraljeva Florentinu Perezu ovaj poraz nije baš najbolje sjeo i čini se da je spreman na radikalan rez. Real je spreman odreći se čak devet igrača, a prioritet je prodati Karima Benzemu i Garetha Balea, javlja Don Balon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blagajnu bi trebali popuniti i transferi Isca, Marca Asensija i Danija Ceballosa, a Perez je spreman riješiti i Luke Modrića, Tonija Kroosa, Sergija Ramosa i Raphaela Varane, ako dođe prava ponuda. Tako bi hrvatski čarobnjak mogao vrlo brzo napustiti Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo