OVO JE ČOVJEK KOJI JE ODBIO MILIJUNE OD MOURINHA: / United mu nudio dvostruko veću plaću, on rekao ne

Image
Foto: AFP

Donio je tešku odluku i dokazao da je vjeran vojnik Simeoneove vojske

13.9.2018.
21:47
AFP
VOYO logo

Nitko ne može sumnjati u to je li Lucas Hernandez vjeran Atleticu nakon što je otkriveno da je odbio priliku prijeći u Manchester United za plaću duplo veću od one koju zarađuje igrajući za klub s Wande Metropolitano.

Odlučio je ostati u Madridu, ali svjestan je, baš kao i čelnici kluba, da će ga United ponovno pokušati dovesti u siječnju. "Jako sam zadovoljan što sam obnovio ugovor s klubom mog života.", rekao je Hernandez prije godinu dana kada je potpisom na ugovor do 2022. godine otjerao udvarače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htio ga i Real

Real Madrid, koji je u to vrijeme završavao transfer njegovog brata Thea u njihove redove bio je spreman platiti njegovu otkupnu klauzulu. Ista stvar se dogodila i ovoga ljeta kad su njegove sjajne igre privukle pažnju najmoćnijih klubova svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Madridu su, svjesni interesa koji postoji za njega, reagirali početkom ovog ljeta tako da su podigli njegovu otkupnu klauzulu na 80 milijuna eura i još jednom produljili ugovor s njim, ovaj puta do 2024. godine.

Nova otkupna klauzulu odbila je neke klubove koji su ga htjeli dovesti, ali dva Manchestera ipak nisu klubovi koji se mogu uplašiti takvom otkupnom klauzulom pa su oni nastavili raditi na potpisu mladog centralnog braniča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbio dvostruko veću plaću

United je na stol stavio 80 milijuna eura, a kako javljaju španjolski mediji, bili su spremni udvostručiti Hernandezovu plaću. Cijela situacija natjerala je Lucasa da razmisli o svojoj budućnosti, ali nakon nekoliko dana donio je odluku istu kao i ranije i poručio: "Još uvijek je igram za klub mog života.".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, prilično je jasno kako su ponude velikana samo odgođene do siječnja kada će netko, možda baš opet United, na novi test staviti njegovu vjernost Atletico Madridu.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo