OTKRIVENO TKO JE PONUDIO 160 MILIJUNA EURA ZA LAZIJEVU ZVIJEZDU: / Lotito ih je odbio, ali nisu odustali

Image
Foto: AFP

Nije se moralo dugo čekati da se otkrije tko je poslao toliko spominjanu ponudu

11.1.2019.
11:46
AFP
VOYO logo

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da je na adresu Lazija stigla ponuda od 160 milijuna eura za Sergeja Milinkovića Savića. Predsjednik Lazija Lotito nije htio otkriti o kojem se klubu radi, ali u međuvremenu je i ta informacija isplivala na površinu.

"Svi u klubu želimo napraviti pobjedničku momčad. Dakle, želimo se pojačati, a ne nitko oslabiti ekipu. Da razmišljam drukčije od toga sigurno bih prodao Milinkovića-Savića za 160 milijuna eura, što sam mogao učiniti tijekom ljeta. To bi učinio svaki drugi predsjednik na svijetu, ali ne i ja. On ostaje s nama", poručio je Lotito tada, ali nije otkrio koji je klub poslao takvu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevi silno žele Srbina

Provjereni izvor i najveći stručnjak za transfere u Italiji, Gianluca Di Marzio tvrdi da je Real Madrid klub koji je poslao tu ponudu prošlog ljeta. Ipak, Di Marzio tvrdi da nije sigurno kako je riječ o tako velikoj ponudi, ali da je sigurno riječ o najvećoj ponudi koji je Lazio dobio.

SMS ove sezone igra znatno lošije od prethodne. Zabio je tri gola i dva puta asistirao u 22 utakmice za Lazio te često bio na meti kritika talijanskih medija i navijača kluba s Olimpica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo