Pravilnik upotrebi kolačića
Portal Net.hr unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa

TO JE PROMIJENILO SVE

OTKRIVENA ISPRIKA SUCA KOJI JE MESSIJU PONIŠTIO GOL I UZEO BARCI NASLOV: Da je bilo pravde, Madrid tog dana ne bi slavio

U pitanju je jedna od bizarnijih situacija u španjolskom prvenstvu posljednjih godina

Sezona je 2013/14, a u ‘mrtvoj’ utrci za naslov španjolskog prvaka sve do posljednjeg kola bili su Barcelona i Atletico Madrid. Preciznije, pred posljednjih 90 minuta Atletico je predvodio ljestvicu sa 89 bodova, Barcelona na drugom mjestu imala 86. Kao u kakvom filmskom scenariju zadnje kolo nudi ogled na stadionu Camp Nou na koji stiže vodeći Atletico. U slučaju Barcelonine pobjede pred te večeri okupljenih gotovo 97,000 ljudi naslov će osvojiti Barcelona, sve drugo proslavu seli na ulice Madrida…

Sporna situacija

Na asistenciju Lionela Messija Alexis Sanchez u 34. minuti baca tribine u trans, u 49. minuti hladi ih Diego Godin i taj rezultat ostaje aktivan do kraja utakmice te je Atletico proslavio deseti naslov španjolskog prvaka, zasad i svoj posljednji.

Međutim, ne bi tako bilo da sudac Antonio Mateu Lahoz te večeri nije donio jednu pogrešnu odluku…

Plač u svlačionici

“Messi je postigao gol kojim bismo osvojili naslov, a sudac ga je poništio”, kazao je Elvio Paolorosso, asistent tadašnjeg Barcinog trenera Tate Martina otkrivši u emisiji Pelota al piso još jednu stvar o kojoj se zasad nije pisalo:

“Bila su dva sata ujutro, plakali smo u svlačionici. Sudac je stigao do nas i ispričao se.”

Povratak na Net.hr