ODLAZE TVORCI NAJUSPJEŠNIJEG BAYERNOVOG DESETLJEĆA: / Klub će se od njih oprostiti spektaklom

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge najavio je oproštajnu utakmicu Robberyja

5.5.2019.
15:28
AFP
VOYO logo

Francuz Franck Ribery slijedit će primjer svog suigrača, Nizozemca Arjena Robbena i na kraju ove sezone napustiti momčad Bayerna u kojoj su zajedno osvojili sve što se osvojiti moglo.

"Kad sam došao u Bayern ostvarili su mi se snovi. Neće biti lako reći zbogom, ali nikada ne smijemo zaboraviti što smo sve zajedno postigli. Toliko toga smo osvojili, više od 20 trofeja", izjavio je Franck Ribery u objavi na Bayernovom službenom internetskom portalu u kojoj je obznanjeno da 36-godišnji bivši francuski reprezentativac neće potpisati novi ugovor s Bavarcima nakon što mu 30. lipnja istekne važeći, s kojim će zaključiti 12 godina igranja u Münchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robbery

Ribery je s Bayernom osvojio osam, a na putu devetom, a sedmom uzastopnom naslovu prvaka Njemačke, bio je pet puta pobjednik njemačkog Kupa, osvajač Lige prvaka 2013. godine, kad je Bayern bio i pobjednik europskog Superkupa te klupski prvak svijeta.

Tandem poznat pod nazivom "Robbery" na dostojan će se način oprostiti od navijača i Bayernovog dresa u posebnoj utakmici posvećenoj njima, koja će biti upriličena tijekom sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Franck i Arjen su veliki igrači. Bayern im mnogo duguje i priredit ćemo im oproštaj kakav zaslužuju. Oni su tvorci najuspješnijeg Bayernovog desetljeća, pri čemu su igrali fantastičan nogomet", izjavio je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo