OBJAVLJENA DRAKONSKA KAZNA ZA NURMAGOMEDOVA: / Je li ovo zbilja pravedno?

Image
Foto: AFP

Napokon smo saznali kakve su sankcije za ozbiljan incident koji se ne tako davno odvio u UFC-u

29.1.2019.
20:01
AFP
VOYO logo

Nakon današnjeg sastanka (ne saslušanja) u uredima Komisije u Nevadi, jasno je da bi UFC prvaka u lakoj kategoriji Khabiba Nurmagomedova u akciji mogli vidjeti najranije u travnju. Danas je vijeće od pet članova glasalo u korist nagodbe prema kojoj je Rus zaradio suspenziju u trajanju od devet mjesece, a uz to je dobio i globu u iznosu od pola milijuna dolara.

Rezultat je to makljaže koju je prouzrokovao nakon što je na UFC-u 229 pobijedio Conora McGregora i obranio titulu prvaka. Ukoliko “Orao” pristane sudjelovati u akcijama protiv maltretiranja (Bullying) suspenzija mu se može skratiti na šest mjeseci, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Retroaktivna kazna

S obzirom da se kao i obično kazne provode retroaktivno od 6. listopada, u najboljem slučaju Nurmagomedov bi mogao u akciju 6. travnja ove godine. Globa u iznosu od pola milijuna dolara će biti naplaćena od njegovog honorara u iznosu od 2 milijuna dolara koji je i dalje (ne u potpunosti) zamrznut od strane Komisije u Nevadi.

Podsjećamo kako je Nurmagomedov s mnogo stila svladao Conora McGregora u “main eventu” UFC-a 229, ali je nakon pobjede izgubio živce. Preskočio je ogradu u namjeri da se potuče s McGregorovim trenerom Dillonom Danisom. Rus nije bio prisutan na današnjoj sjednici. Predstavljao ga je odvjetnik James Puisanelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo