NOVI PROBLEMI ZA NIKU KOVAČA I BAYERN: / Uskoro bi mogao ostati bez najboljeg igrača

Image
Foto: AFP

Dobri odnosi predsjednika i menadžera mogli bi uroditi plodom

12.10.2018.
11:01
AFP
VOYO logo

Ne tako davno Juventus je pojačanja dovodio iz provincijskih klubova, a danas zahvaljujući dobroj i strpljivoj transfer politici transferima radi na oslabljivanju direktne konkurencije kako u Italiji tako i u Europi.

Ogroman dio zasluga pripada Fabiju Paraticeu koji se u međuvremenu sprijateljio s Jorgeom Mendesom, nautjecajnijim menadžerom današnjice. Cristiano Ronaldo, najzvučnije ime koje Mendes zastupa, ljetos je stigao u Torino, a prema pisanju Bilda i španjolskih medija isto čeka i Jamesa Rodrigueza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja desetka današnjice

Sjajni Kolumbijac je možda i najbolja “desetka” današnjice i sigurno će predstavljati pojačanje za Bianconere. Stara dama je za Jamesa koji trenutno nastupa za Bayern kao posuđen igrač Reala spremna izdvojiti 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bavarci imaju pravo otkupiti odličnog veznjaka, međutim čini se da Mendes za svog štićenika ima druge planove. Inače, James je sinoć bio u akciji te je još jednom pokazao kakav je nogometni velemajstor. Kolumbija je sa 2:4 pobijedila SAD, a gol za pamćenje iskosa sa desne strane James je postigao u 36. minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo