NO MANDŽO, NO PARTY: / Atalanta na krilima Duvana Zapate razbila prvaka u otišla u polufinale Kupa

Image
Foto: AFP

Momčad iz Bergama lako se obračunala s Juventusom

30.1.2019.
22:48
AFP
VOYO logo

Nogometaši Atalante priredili su iznenađenje pobijedivši u četvrtfinalu talijanskog Kupa Juventus sa 3-0, a plasman u polufinale izborila je i Fiorentina koja je 'razbila' Romu sa 7-1. Torinska "Stara dama" je slavila u Kupu u posljednje četiri sezone, a zadnji put je ispala u siječnju 2014. kada je izgubila od Rome u četvrtfinalu. Nakon toga Juve je nizao uspjehe, sve do gostovanja u Bergamu.

Idu na Fiorentinu

Atalanta je povela u 37. minuti golom Timotyja Castagne koji je s ruba kaznenog prostora pogodio donji desni kut. Samo dvije minute kasnije već je bilo 2-0, a ovoga puta je pogodio Daniel Zapata na asistenciju našeg Marija Pašalića koji je ušao u igru u 27. minuti nakon što se ozlijedio Josip Iličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Zapata u 86. minuti svojim drugim pogotkom na utakmici. Mario Mandžukić nije nastupio za Juventus zbog ozljede. Momčad iz Bergama je u posljednjih šest susreta zabila čak 21 pogodak, a u polufinalu će igrati protiv Fiorentine koja je deklasirala Romu sa 7-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo