NIKO KOVAČ S VRLO JASNOM PORUKOM: / 'To što se događa nije slučajno, moramo se prestati lagati'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

'Ne smijemo si lagati, eliminacija tri njemačka kluba od tri engleska nije slučajnost'

16.3.2019.
9:00
AFP
VOYO logo

Hrvatski trener minhenskog Bayerna Niko Kovač poslao je jasnu poruku čelništvu svog kluba izjavom da se bundesligaškim liderima teško natjecati protiv europske elite zbog raskoraka u ulaganjima tih klubova.

Bayern je eliminiran u osmini finala Lige prvaka od Liverpoola (s ukupnih 1-3), baš kao i Borussia Dortmund (s ukupnih 0-4 od Tottenhama) i Schalke (s ukupnih 2-10 od Manchester Cityja). Njemački nogomet time je ostao bez predstavnika u četvrtfinalu elitnog natjecanja u kojem su, pak, četiri kluba (Manchester United).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne pobjeđuje novac, ali...'

"Ne pobjeđuje uvijek novac, ali Jürgen Klopp je potrošio 500 milijuna eura u posljednje četiri godine. Čak ni mi koji smo lideri Bundeslige to nismo napravili. To je prednost na njihovoj strani", smatra Kovač uzevši za primjer momčad koja ih je eliminirala i koja već dugo čeka značajnije trofeje.

"Ne smijemo se lagati, eliminacija tri njemačka kluba od tri engleska nije slučajnost. Najvećim je zvijezdama primamljivija Premier liga od Bundeslige", prenosi nogometni portal Goal Kovačeve misli koji smatra i da bi se, zbog navedenog i nemogućnosti konkuriranja na financijskom planu, njemački nogomet morao okrenuti davanju šansi mladim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osnovno je pitanje želimo li sudjelovati u toj igri ili ne te u računicu staviti momčadi koje nam odmiču", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo