NIKO KOVAČ OGLASIO SE NAKON ŠTO MU JE UPRAVA DOVELA SVJETSKOG PRVAKA: / Evo kako on vidi taj transfer

Image
Foto: AFP, PETER STEFFEN
Image
Foto: AFP, PETER STEFFEN

Benjamin Pavard u srpnju će napustiti Stuttgart i preseliti u Bayern

9.1.2019.
19:41
AFP, PETER STEFFEN
VOYO logo

Francuski nogometni reprezentativac, 22-godišnji desni bočni igrač Benjamin Pavard u srpnju će napustiti Stuttgart i preseliti u Bayern s kojim će potpisati petogodišnji ugovor, objavio je muenchenski klub u srijedu.

Pavard u sadašnjem ugovoru ima odštetnu klauzulu po kojoj može otići iz Stuttgarta za 35 milijuna eura. Francuski reprezentativac je već neko vrijeme bio ‘na radaru’ Bayernovih skauta, a o njegovom se prijelazu u redove najtrofejnijeg njemačkog kluba otvoreno počelo govoriti odmah po završetku Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski strateg ne krije da je zadovoljan odrađenim poslom

"Jako smo zadovoljni što je taj transfer kompletiran. U pitanju je odličan momak i fantastičan igrač. Do sada je demonstrirao veliku želju i motiv da napravi korak više u klupskoj nogometnoj karijeri i sigurno će biti veliko pojačanje. Radujemo se njegovom dolasku", poručio je hrvatski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavard je prvo pojačanje momčadi Nike Kovača za sljedeću sezonu, ali zasigurno ne i posljednje. Prema pisanju njemačkih, španjolskih i engleskih medija Bayern želi dovesti braniča Atletico Madrida Lucasa Hernandeza i krilnog napadača Calluma Hudson-Odoija iz Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo