NIKO KOVAČ JOŠ JEDNOM POKAZAO ZAŠTO GA CIJENE: / Evo kako je gospodski prokomentirao najveće konkurente

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski trener nije krio oduševljenje Borussijom

27.10.2018.
15:24
Screenshot
VOYO logo

Dok se Bayern našeg Nike Kovača nalazi u ozbiljnoj rezultatskoj krizi iz koje, čini se, polako izlaze, na drugom kraju spektra njemačkog nogometa cvjetaju ruže. Borussija je prva na tablici, s maksimalnim učinkom, a sjajno stoje i u Europi.

Uoči utakmice s Mainzom, bivši hrvatski izbornik ponudio je svoje viđenje situacije u kojoj se nalazi mlada momčad Luciena Favrea koji je došao ovog ljeta i preporodio momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi moramo sve naše utakmice dobiti, ako u međuvremenu smanjimo razliku bit će to odlično za derbi u Dortmundu, koji nas čeka 10. studenoga - rekao je jučer Niko Kovač, najavljujući današnji ogled u Mainzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robben zaprijetio

"Mi možemo i znamo samo jedno napraviti. Pobjeđivati! Vidjeli smo kako o nama svi loše pričaju kada izgubimo utakmicu. Sad smo se vratili na pobjedničku stazu i poručujem svima; naš cilj do zimske stanke je dobiti baš svaku utakmicu", jasan je bio Robben.

Na pitanje mogu li Bavarci igrati poput Borussije, Kovač je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi želimo zabiti što više golova, no svaka utakmica se mora drugačije gledati. Svi suparnici postavljaju se puno defenzivnije protiv nas nego protiv drugih ekipa. Da bismo razbili taj njihov blok, potrebno je puno više kombinirati, prosječno 20-30 dodavanja", objasnio je Kovač i pohvalio lidera Bundeslige.

"Stvarno su u dobrom ritmu, zabavno ih je gledati, potvrdili su mi to mnogi s kojima sam pričao", zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo