NEYMAR PREKINUO ŠUTNJU I OTKRIO ŽELJU ZA NASTAVAK KARIJERE: / Brazilski napadač više ne skriva planove

Image
Foto: AFP

Brazilski napadač Neymar napokon se oglasio po pitanju mogućeg prelaska u Real Madrid

20.7.2018.
7:59
AFP
VOYO logo

Napadač brazilske nogometne reprezentacije i Paris Saint-Germaina Neymar konačno je progovorio o planovima za budućnost svoje karijere i pritom odbacio svaku mogućnost prelaska u madridski Real, klub s kojim ga se već više mjeseci povezuje.

Dugo je trajala šutnja 26-godišnjeg napadača, njegovi potezi govorili su da se zasitio života u redovima pariškog kluba kojem je pristupio prije godinu dana u rekordno visokom transferu. Igrač plaćen 222 milijuna eura djelovao je nezadovoljno, mediji su iskoristili situaciju i rasplamsala se priča o prelasku u momčad sa Santiago Bernabeua iako je i sam španjolski klub službenim kanalima komuniciranja stišavao te navode. Sad ih je zaustavio sam Neymar tijekom jedne dobrotvorne aukcije u Sao Paulu s koje je poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po ispunjenje ciljeva

"Ostajem u Parizu, imam ugovor. Ondje sam otišao zbog novih izazova i kako bih ostvario ciljeve."

Dodao je Neymar, prenosi Marca, da od sljedeće sezone očekuje da ona bude uspješna i začinjena osvajanjem titula te naglasio da ima kvalitetne suigrače u napadu pri čemu je iskoristio priliku da jednome od njih, 19-godišnjem čudu od djeteta Kylianu Mbappeu, čestita na osvojenom naslovu svjetskog nogometnog prvaka. Posebno je naglasio da mu je čast što će od ove sezone dijeliti svlačionicu sa 'velikim nogometašem i velikim čovjekom' Gianluigijem Buffonom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo