NEYMAR OTKRIO IME SVOG NOGOMETNOG UZORA: / Teško je povjerovati, ali to nisu ni Pele, ni Messi

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

U razgovoru za DAZN otkrio je dosad nepoznate detalje

28.2.2019.
11:01
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Brazilac Neymar već je mjesec dana van terena zbog ozljede, a njegov povratak na teren očekuje se tijekom ožujka. Najskuplji nogometaš svijeta igrao je do ozljede zbilja odlično u dresu PSG-a, ali su Parižani najteže prepreke u Ligi prvaka morali proći bez njega.

Neymar se dobro oporavlja od loma metatarzalne kosti u stopalu. Uskoro će biti spreman za igru, a dok odmara, novinari često opsjedaju njegov dom. U razgovoru za DAZN brazilski čarobnjak je otkrio dosta zanimljivih stvari, a otkrio je ime svog uzora u svijetu nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan pravi uzor

"Uzor mi je uvijek bio Robinho", rekao je Neymar pa dodao: "Otkako sam bio mali, gledao sam što radi i jednostavno sam volio ono što vidim. Želio sam biti kao on", rekao je Neymar koji ne krije divljenje prema sunarodnjaku.

Pored nogometa zvijezda PSG-a ima i dosta drugih zanimacija. Otkrio je i što radi kad je slobodan od nogometnih aktivnosti. "Bavim se drugim sportovima. Ne gledam previše nogometne utakmice i kad sam kod kuće, gledam ostale sportove. Većinom je to košarka, ali volim i dosta drugih", istaknuo je Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo