NEVIĐENA DRAMA POTRESA PARIŠKE BOGATAŠE: / Sve što su gradili moglo bi se urušiti zbog jednog potpisa

Image

Nijemac za sada odugovlači s potpisom, želi veće ovlasti

27.3.2019.
10:45
VOYO logo

Njemački stručnjak Thomas Tuchel još uvijek ne želi potpisati produžetak suradanje s francuskim prvakom PSG-om. Iako je na nevjerojatan način ispao od Manchester Uniteda iz Lige prvaka, Tuchelu je rukovodstvo pariškog kluba ponudilo novi ugovor do ljeta 2021. godine.

Međutim, iako su uvjeti novog ugovora puno bolji, Nijemac za sada odugovlači s potpisom, a razlog odugovlačenja je sasvim jednostavan. Tuchel od čelnika PSG-a traži veće ovlasti kada je u pitanju dovođenje igrača u klub. Dosad se njemački stručnjak oko toga gotovo uopće nije pitao i sada uz novi ugovor traži da on bude čovjek koji će odlučivati o dovođenju igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijeti im potpuni krah

Odlazak Tuchela značio bi da se PSG mora ponovno vratiti na "tvorničke postavke", odnosno ponovno dovesti trenera s potpuno drugačijom trenerskom filozofijom (osim ako dovedu Kloppa), a to nikako ne žele. Šeici si sigurno ne mogu priuštiti još jednu sezonu bez ozbiljnog napada na Ligu prvaka. Cijeli projekt mogao bi biti doveden u pitanje ako i sljedeća sezone bude neuspješna.

Zbog toga je novi ugovor još uvijek na čekanju. Tuchel neće potpisati produžetak suradnje dok ne dobije što želi, a to bi ga na kraju moglo koštati i posla. Mnogi francuski mediji tvrde da bi Jose Mourinho mogao sjesti na klupu PSG-a. Kladionice već u ponudama imaju opciju da Posebni preuzima Svece i oni su uz Everton i Inter najveći favoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, o svemu će na kraju zadnju riječ imati rukovodstvo PSG-a. Tuchel ne traži previše, ali tko zna što će na kraju bogati Parižani odlučiti. Tuchel je PSG preuzeo u ljeto prošle godine od Unaija Emeryja. Klub je vodio u ukupno 43 utakmice i ima učinak od 35 pobjeda, četiri remija i četiri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo