NESTVARNE BROJKE POKAZUJU KOLIKO JE MBAPPE ZAPRAVO DOBAR: / Može li postati najbolji?

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Još jednu laganu pobjedu Parižana obilježila je igra Kyliana Mbappea

23.2.2019.
21:18
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

PSG je danas na Parku prinčeva stigao do lagane pobjede protiv Nimesa 3:0. Nastavili su tako Parižani s dobrom formom i dodatno podigli samopouzdanje pred uzvratnu utakmicu protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka koja ih očekuje 6. ožujka.

Danas je PSG lagano odradio posao i s jednim golom Nkunkua i dva gola sjajnog Kyliana Mbappea upisao nova tri boda. Mladi Francuz igra fantastično ove sezone, a to pokazuju i brojke. Mbappe je do sada ukupno u karijeri u francuskom prvenstvu odigrao 88 utakmica i postigao 50 golova i upisao 23 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preodređen za velike stvari

On je s 20 godina i tri mjeseca postao najmlađi igrač koji je postigao 50 golova u posljednjih pola stoljeća u francuskom prvenstvu. Pored toga Mbappe je aktivno sudjelovao u 130 golova za PSG i reprezentaciju Francuske, a u prosjeku svakih 85.1 minutu postigne gol ili upiše asistenciju.

Zaista nevjerojatna statistika mladog Francuza koja pokazuje da bi definitivno mogao postati jedan od najboljih igrača na svijetu nogometa ukoliko nastavi s dobrim igrama, a ne izgleda kao da misli drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo