NESTVARNE BROJKE POKAZUJU KOLIKO JE MBAPPE ZAPRAVO DOBAR: / Može li postati najbolji?

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Još jednu laganu pobjedu Parižana obilježila je igra Kyliana Mbappea

23.2.2019.
21:18
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

PSG je danas na Parku prinčeva stigao do lagane pobjede protiv Nimesa 3:0. Nastavili su tako Parižani s dobrom formom i dodatno podigli samopouzdanje pred uzvratnu utakmicu protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka koja ih očekuje 6. ožujka.

Danas je PSG lagano odradio posao i s jednim golom Nkunkua i dva gola sjajnog Kyliana Mbappea upisao nova tri boda. Mladi Francuz igra fantastično ove sezone, a to pokazuju i brojke. Mbappe je do sada ukupno u karijeri u francuskom prvenstvu odigrao 88 utakmica i postigao 50 golova i upisao 23 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preodređen za velike stvari

On je s 20 godina i tri mjeseca postao najmlađi igrač koji je postigao 50 golova u posljednjih pola stoljeća u francuskom prvenstvu. Pored toga Mbappe je aktivno sudjelovao u 130 golova za PSG i reprezentaciju Francuske, a u prosjeku svakih 85.1 minutu postigne gol ili upiše asistenciju.

Zaista nevjerojatna statistika mladog Francuza koja pokazuje da bi definitivno mogao postati jedan od najboljih igrača na svijetu nogometa ukoliko nastavi s dobrim igrama, a ne izgleda kao da misli drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo