NEOČEKIVANI JUNAK KOVAČU DONIO VAŽNA TRI BODA: / Nastavlja se lov na Borussiju

Image
Foto: AFP

Hrvatski krilni napadač ponovno je odigrao dobar susret za Vukove

23.2.2019.
18:19
AFP
VOYO logo

U 23. kolu Bundeslige Wolfsburg je u subotu u gostima iznenadio Borussiju Mönchengladbach, svladavši je 3-0, te se je privremeno probio na peto mjesto. Hrvatski veznjak u dresu "vukova" Josip Brekalo, koji je u prethodna dva kola bio asistent, igrao je do 64. minute, kada ga je zamijenio švicarski reprezentativac Admir Mehmedi.

To se pokazalo kao dobar potez trenera Labbadie, budući da je Mehmedi dva puta zatresao mrežu, u 68. i 83. minuti. Bayern, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, je na Allianz Areni pobijedio Herthu sa 1-0. Pogodak je pao nakon kornera u 62. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lov na Borussiju

James Rodriguez je ubacio, a Javi Martínez glavom pogodio mrežu. Bayern se sada bodovno izjednačio sa vodećom Borussijom Dortmund, koja u nedjelju dočekuje Bayer Leverkusen. Schalke je i dalje u krizi, u posljednjih pet kola osvojio je samo dva boda. Novo razočaranje priuštili su mu nogometaši Mainza, koji su slavili sa 3-0.

Dan ranije Stuttgart, koji se nalazi u opasnoj zoni, je u gostima kod Werdera poveo u 2. minuti golom Stevena Zubera, ali je Werder poravnao u 45. pogotkom Davyja Klaassena. Hrvatski branič Borna Sosa ostao je na klupi za pričuve Stuttgarta. Večeras Fortuna Düsseldorf dočekuje Nürnberg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo