NEMA NEYMARA, ALI TU JE KYLIAN: / Mbappe srušio Saint Etienne i produžio PSG-ov niz bez poraza

Image
Foto: AFP

Mladi Francuz još jednom je pokazao zašto je najbolji mladi igrač na svijetu

17.2.2019.
23:05
AFP
VOYO logo

U posljednjem susretu 25. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je na gostovanju pobijedio St Etienne sa 1-0, produživši niz bez poraza u međusobnim susretima na 18 utakmica. Francuski prvak je nastupio bez ozlijeđenih Neymara i Edisona Cavanija, a pitanje pobjednika je razriješio sjajan potez Kyliana Mbappea u 73. minuti.

Dani Alves je lijepo asistirao mladom napadaču, a Mbappe je sjajno pogodio lijeve rašlje za svoj 19. pogodak ove sezone. U ranije odigranom susretu Bordeaux je pobijedio Toulouse sa 2-1, a prvi pogodak za domaći sastav zabio je 22-godišnji Toma Bašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvijenac Bašića

Mladi hrvatski nogometaš je doveo svoju momčad u vodstvo od 1-0 već u 2. minuti susreta kada je odlično pratio akciju i glavom u padu s pet metara pogodio mrežu suparnika nakon ubačaja Kamana. Bio je to prvi Bašićev pogodak u francuskoj ligi, a igrao je do 90. minute.

Za goste je u nastavku izjednačio Cahuzac (70), ali pobjedu domaćima osigurao je veteran Briand (82). Drugoplasirani Lille odigrao je samo 0-0 na svom terenu s Montpellierom, a bez golova je završio i susret između Caena i Strasbourga. Na ljestvici vodi PSG sa 62 boda i dvije utakmice manje, Lille je drugi sa 50 bodova, a treći je Lyon sa 46 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo