NE PRESTAJU NEVOLJE ZA LONDONSKI KLUB: / Glavnoj zvijezdi otkriven ozbiljan zdravstveni problem

Image
Foto: AFP

Problemi s ozljedama samo se gomilaju za momčad iz Londona

8.10.2018.
18:06
AFP
VOYO logo

Tottenham Spursi nisu sasvim svoji ove sezone, po prvi put od kako Pochettino sjedi na klupi ekipe, uspjeli su doživjeti tri vezana poraza. U Ligi prvaka su bez bodova, u Premiershipu su ipak dobri, nakon dva vezana trijumfa zauzimaju peto mjesto na tablici.

Ipak, te trijumfe su ostvarili protiv najgorih ekipa u ligi, Huddersfielda i Cardiffa, ostaje za vidjeti kako će izgledati nakon reprezentativne pauze, kada odu na noge West Hamu. Jedan od najvećih problema su ozljede, van stroja je nekoliko prvotimaca, a među njima je i Christian Eriksen, kojeg nije bilo na terenu u poslednja četiri meča "Pijevaca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kronični problemi s trbuhom

Sada je izbornik Danske, koji je poslao poziv veznjaku Spursa za predstojeće utakmice ove reprezentacije u Ligi nacija, otkrio da Eriksen ima trbušne tegobe, za koje se boji da mogu biti hronične. Prema riječima Agea Hareidea, Eriksen definitivno neće nastupiti u Ligi nacija protiv Irske, ali se nadaju da bi mogao zaigrati protiv Austrije u prijateljskom susretu, koji je zakazan tri dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, pod velikim znakom pitanja je i taj nastup, ne zna se kada bi se Eriksen mogao vratiti na teren, a zbog njegovih kroničnih problema s trbuhom u Tottenhamu su vidno zabrinuti. Pored Danca, van stroja su i Dele Alli, Serge Aurier i Moussa Dembele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo