NAVIJAČI CHELSEAJA NISU ZADOVOLJNI IGRAMA SKUPOG VEZNJAKA: / Je li ovo prilika za Matea Kovačića?

Image
Foto: AFP

Stigao je kao veliko pojačanje, ali navijači polako gube živce

9.1.2019.
23:35
AFP
VOYO logo

Nogometaši Chelseaja sinoć su poraženi u gostima od Tottenhama (1:0) u prvom meču polufinala engleskog Liga kupa. Plavci su gotovo tijekom cijelog meča imali veći posjed lopte i incijativu na sredini terena, ali to im nije baš pomoglo da izbjegnu poraz.

U ovoj utakmici se vidjelo da ekipi fali igrač koji će dati zadnji pas te da se Eden Hazard mora previše vraćati u sredinu kako bi on nešto kreirao. Na blagom udaru navijača Chelseaja našao se vezni igrač Jorginho koji je ljetos stigao iz Napolija. Navijači su ga kritizirali zbog toga što po njihovom sudu nije dovoljno kreativan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beskrajna dodavanja

U prilog mu ne ide ni statistika koju su engleski mediji ekspresno "iskopali". Naime, Jorginho je već dugo vremena bez asistencije što frustrira navijače koji otvoreno kažu da im je muka gledati kako samo besmisleno dodaje loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jorginho je čak napravio 1896 točnih dodavanja, a da nije upisao asistenciju. Imao je nevjerovatnih 180 dodavanja protiv West Hama u meču koji je završen 0:0, ali nije mogao upisati asistenciju i što je najgore kreirati neku šansu za svoju momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo