NASTAVLJA SE KALVARIJA MILANSKOG VELIKANA: / Fiorentina im očitala lekciju, Gattuso nikad bliže otkazu

Image
Foto: AFP

Rossonerri ponovno nisu uspjeli pobjedi i pali su na peto mjesto prvenstvene ljestvice

22.12.2018.
19:17
AFP
VOYO logo

Nogometaši Fiorentine slavili sa 1-0 na gostovanju kod Milana u utakmici 17. kola talijanskog prvenstva. Pobjednički pogodak za goste postigao je Chiesa u 73. minuti. Fiorentina se drugom uzastopnom pobjedom privremeno probila na sedmo mjesto sa 25 bodova, a Milan je ostao peti sa 27 bodova.

Marko Pjaca je ušao u igru u 88. minuti kod pobjedničke momčadi, a Alen Halilović je ostao na klupi s pričuvama Milana. Marko Rog bio je u početnoj postavi Napolija i igrao 66 minuta u domaćoj pobjedi svoje momčadi 1-0 protiv SPAL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvati bez većih uspjeha

Mario Pašalić nije igrao u porazu Atalante 3-1 na gostovanju kod Genoe. Udinese i Frosinone odigrali su 1-1, a Andrija Balić kod domaćih i Stipe Perica kod gostiju odgledali su utakmicu s klupe. U prvoj utakmici 17. kola Lazio je kao domaćin svladao Cagliari sa 3-1 (2-0). Lazio je poveo 3-0 golovima Milinković-Savića (11), Acerbija (23) i Lulića (67), da bi poraz Cagliarija ublažio Joao Pedro (90+3-11m).

Milan Badelj ostao je na klupi Lazija. Filip Bradarić igrao je čitavu utakmicu za Cagliari, Marko Pajač je odigrao drugo poluvrijeme za momčad sa Sardinije, dok Darijo Srna nije imao pravo nastupa zbog suspenzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo