NAPOLI UPISAO NOVU POBJEDU U SERIE A: / Pod Vezuvom pala Fiorentina, Rog i Pjaca ušli s klupe

Image
Foto: AFP

Napoli nastavlja sa sjajnim igrama i u novoj sezoni Serie A

15.9.2018.
20:27
AFP
VOYO logo

U 4. kolu nogometnog prvenstva Italije Napoli je u subotu na svom terenu dobio Fiorentinu sa 1-0, a pobjednički gol zabio je u 79. minuti Lorenzo Insigne. Hrvatski nogometaši Marko Rog i Marko Pjaca dobili su skromnu minutažu, Rog je za Napoli igrao od 82. minute, a Pjaca za Fiorentinu od 80. minute.

Prethodno je Inter opet kiksao, na svom terenu je izgubio od Parme sa 0-1. Pobjednički gol za momčad povratnika u prvu ligu zabio je u 79. minuti branič Federico Dimarco, koji je odlično pogodio sa 27 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi poraz Intera

Ozlijeđeni Šime Vrsaljko nije bio u sastavu Intera, dok su Ivan Perišić i Marcelo Brozović, koji su odigrali cijeli susret, pružili vrlo dobre partije, a posebice Perišić. Perišić je nekoliko puta ozbiljno zaprijetio, u 18. minuti njegov pokušaj glavom bio je neprecizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je oprobao šut u 40. minuti, ali je vratar Parme bio na mjestu, a u 74. je ponovno probao glavom, ali lopta je otišla pored gola. Inter nakon četiri kola ima samo četiri boda. Večeras Frosinone dočekuje Sampdoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo