NAPOLI JEDVA STIGAO DO POBJEDE PROTIV BOLOGNE: / Mertens kasnim pogotkom spasio bodove

Image
Foto: AFP

Novom pobjedom Napoli je zadržao prednost pred Interom

29.12.2018.
20:37
AFP
VOYO logo

Nogometaši Napolija pobijedili su u susretu 19. kola Seria A u Napulju Bolognu s 3-2 i učvrstili se na drugom mjestu ljestvice. Napolitanci su dvaput vodili golovima Milika (15, 52), no Bologna se dvaput vraćala preko Santandera (37) i Danila (80).

Dvije minute prije kraja Mertens je udarcem s 20-tak metara donio Napoliju pobjedu. Marko Rog je ostao na klupi Napolija. Ranije danas Inter je slavio u gostima kod Empolija s 1-0, a asistenciju za pogodak je ubilježio hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko je jedini od Hrvata u Interu započeo utakmicu, a u 72. minuti je na njegov ubačaj Keita Balde zabio pobjednički gol. Ivan Perišić je ostao na klupi, a Marcelo Brozović nije bio u zapisniku. Do pobjede je došla i Roma, koja je tek u drugom dijelu s dva gola slavila kod Parme. Golove su zabili Cristante i Under. Lazio i Torino su odigrali 1-1, a Milan Badelj je ostao na klupi rimskog sastava.

Golijada u Sassuolu

Daleko najviše golova bilo je u Sassuolu gdje je domaćin izgubio od Atalante s čak 2-6. Tri gola postigao je Slovenac Josip Iličić, a za Atalantu je cijelu utakmicu odigaro Mario Pašalić. Udinese je u Udinama slavio protiv Cagliarija s 2-0. Andrija Balić je ušao u igru u 79. minuti kod domaćina, Filip Bradarić odigrao je cijelu utakmicu za goste, Darijo Srna je izašao u 76. minuti, a Marko Pajač ušao u 62. minuti. Genoa i Fiorentina su odigrali 0-0, a Marko Pjaca je za goste ušao u igru u 83. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus u prvom je susretu na svom stadionu svladao Sampdoriju sa 2-1 (1-1) i tako povećao svoju prednost na vrhu ljestvice sa 12 bodova pred drugim Napolijem koju su onda oni anulirali ovom pobjedom. Vodi Juventus s 53 boda, Napoli je drugi s 44, a Inter treći s 39 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo