MOURINHO PROGOVORIO O POVRATKU U MADRID, MODRIĆ MU ODGOVORIO: / Ta se ideja sve češće spominje...

Image
Foto: AFP

'Real Madrid je ikonski klub, mislim da svi znaju za njihovih trinaest naslova u Ligi prvaka'

4.3.2019.
13:18
AFP
VOYO logo

Otkako je portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho bio primoran napustiti klupu Manchester Uniteda traje medijska potraga o njegovom budućem angažmanu. Najčešće ga se pritom vraća na mjesto sreće, odnosno klupe momčadi koje je uspješno vodio.

Budući da Luciano Spalletti ima razloga za nemiran san u milanskom Interu, a Mourinhov trag ostavljen u vidu trostruke krune ondje je prilično dubok, povratak na San Siro bila je opcija koja se često spominjala. Ideja je to protiv koje Portugalac nema ništa, a čini se da na jednak način razmišlja i kad je u pitanju mogućnost povratka u madridski Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ikonski klub

Santiago Solari teško će ući u novu sezonu s pozicije glavnog trenera te momčadi, a Mourinho ne djeluje nezainteresirano kad je u pitanju mogućnost povratka na klupu na kojoj je sjedio od 2010. do 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povratak u klub u kojem sam bio? Nemam problema s time ako je u pitanju dobar klub dobre organizacije i pravih ambicijama. Mislim da je razlog za ponos činjenica da vas klub u kojem ste prije radili želi vratiti. Real Madrid je ikonski klub, mislim da svi znaju za njihovih trinaest naslova u Ligi prvaka. Apsolutno je nevjerojatno ono što su napravili u Europi u posljednjih pet godina", kazao je Mourinho.

Modrić dao odgovor

O mogućem povratku Mourinha u klub govorio je i Luka Modrić na konferenciji za medije tijekom dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne zamaramo se glasinama, usredotočeni smo na sebe i na to kako možemo biti bolji. Kad je Real Madrid u pitanju onda su takva naklapanja uvijek prisutna. To ne možemo izbjeći", prokomentirao je kapetan hrvatske reprezentacije i Realov 'mozak' na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo