MOURINHO OTKRIO U KOJI SE KLUB VRAĆA? / Portugalac započeo kampanju vraćanja na mjesto sreće

Image

Proveo je ondje lijepe dane, čini se da ne bi imao ništa protiv ponovno se ondje naći

18.1.2019.
8:49
VOYO logo

Portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho priznao je da je milanski Inter najbolja momčad koju je vodio kroz trofejnu karijeru započetu 2000. godine i izgrađenu na klupama nekih od najboljih europskih momčadi.

Inter iznad svih

Nije to Porto s kojim se pozicionirao u elitu osvajanjem Lige prvaka, niti je to Chelsea u kojem je bio u dva mandata i s kojim je osvojio najviše trofeja, nisu to niti Real Madrid niti Manchester United već Inter u kojem je sjedio na klupi od 2008. do 2010. i s kojim se ponovno povezuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan koja je najbolja momčad koju je vodio, Mourinho je dao ovaj odgovor:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate, moram reći Inter jer su sve osvojili. Moram biti objektivan i pun poštovanja te reći prema momčadi koja je osvojila sve od prvog do posljednjeg dana. Osvojili su sva natjecanja, trostruku krunu, pobijedili s 3-1 najbolju svjetsku momčad Barcelonu, s 2-0 Bayern u finalu Lige prvaka, osvojili talijanskom prvenstvo s fantastičnim brojem osvojenih bodova, osvojili Kup i u deset dana pobijedili u tri utakmice za naslov. Zato moram izabrati njih."

Traži novi posao

Otkako je dobio otkaz na mjestu menadžera Manchester Uniteda traži se novo odredište Mourinhova nastavka karijere. Najčešće se pritom spominju Manchester United i Inter, a čini se da Mourinho zna put kojim bi ponovno volio ići. Onaj u kojem je osvojio dva naslova u Seriji A, Ligu prvaka, Talijanski kup i tamošnji Superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo