MOURINHO IMA NOVU PONUDU ZA POSAO: / U pitanju je liga koju je pokorio, ali klub kojeg nikad nije vodio

Image
Foto: AFP

'Moj će povratak biti na klupi i u ligi koja me motivira'

5.4.2019.
15:01
AFP
VOYO logo

Portugalskom nogometnom stručnjaku Joseu Mourinhu pristupili su čelnini Rome i ponudili mu mjesto trenera prve momčadi. Tvrdnja je to dijela talijanskih medija, a prenosi ju mirror.co.uk.

Mourinho se od odlaska s klupe Manchester Uniteda povezuje ili se povezivao sa nizom nogometnih velikana, među njima onima koje je vodio (Real Madrid, Inter), ali i nekima u kojima nikad nije radio (Bayern).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po treću Ligu prvaka

Povlače se takva nagađanja i iz njegove nedavne izjave prema kojoj bi on 'želio pokušati osvojiti treću Ligu prvaka sa trećim klubom i osvojiti petu ligu u petoj različitoj zemlji'.

"Ne dobivam uvijek ono što želim", kazao je na istu temu i odgovorio na direktan upit o preuzimanju nekog njemačkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njemačka? Ondje nikad nisam trenirao. Zašto ne? Vidjet ćemo... Odlučio sam uzeti pauzu do početka sljedeće sezone, a moj će povratak biti na klupi i u ligi koja me motivira."

Mourinho je u Seriji A radio kao Interov trener i tu je momčad u sezoni 2009/10 doveo do krune u Ligi prvaka, Seriji A i Talijanskom kupu. Ponovno ga se veže uz posao u klubu koji će u ljetnim mjesecima u rekonstrukciju, ali i Roma nudi izazov...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo