MOURINHO I UNITED MORAJU REAGIRATI: / Jedan od najboljih mladih stopera svijeta želi na Old Trafford

Image
Foto: AFP

Velika zvijezda Švicarske i Borussije voljela bi zaigrati za United

12.10.2018.
9:33
AFP
VOYO logo

Branič Borussije Dortmund i švicarske reprezentacije Manuel Akanji izrazio je želju da u budućnosti zaigra za Manchester United, klub za koji navija još od djetinjstva. Ovaj 23-godišnjak jedan je od najboljih igrača njemačke momčadi ove sezone i neizostavan dio konstrukcije momčadi koju je postavio novi trener Lucien Favre.

U Njemačku je stigao u siječnju iz Basela, a bio je i velika želja Jurgena Kloppa, ali ipak je odabrao dolazak u Dortmund. Ne samo da je glavni igrač obrane u Borussiji već isti poziciju drži i u Švicarskoj koju danas očekuje susret s Belgijom u Ligi nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezamjenjiv u klubu

Akanji tvrdi da je sada fokusiran samo na to da maksimizira talent koji trenutno posjeduje, ali isto tako ističe da ne možda prognozirati budućnost. "Mnogi znaju da je Manchester United klub koji volim od malena, bilo bi lijepo tamo zaigrati.", rekao je Akanji pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek želim više, što je više moguće. Ali teško je planirati budućnost, nikad ne znate što će se dogoditi. Trenutno mi to nije problem, jako sam zadovoljan u Dortmundu i želim se s njima boriti za titule, a sa Švicarskom igrati na još puno velikih natjecanja."

Mladi Švicarac odigrao je sve minute ove sezone za Borussiju Dortmund, a momčad Luciena Favrea u tih je deset utakmica ostala neporažena u tri različita natjecanja. Standardan je u obrani njemačkog velikana gdje u paru često igra s Danom Axelom Zagadouom ili Abdouom Dialloom. Ako ovako nastavi, uskoro bi mu partner u obrani mogao biti netko od Unitedovih stopera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo