MONACO POPIO PET KOMADA OD STRASBOURGA: / Je li ovo konačan kraj Thierryja Henryja?

Image
Foto: AFP

Još jedan u nizu poraza stigao je danas na adresu Monaca

19.1.2019.
22:13
AFP
VOYO logo

Nogometaši Monaca jure prema drugoj ligi, nakon što su u susretu 21. kola francuskog prvenstva na svom travnjaku izgubili od Strabourga sa 1-5 produživši niz bez domaće pobjede u Le Championnatu na 11 utakmica.

Momčad iz Kneževine ove sezone nije upisala niti jednu domaću pobjedu, u 11 susreta ostvarila je četiri neodlučena ishoda i sedam poraza i sve je bliže selidbi u niži rang natjecanja. Monaco je izgubio utakmicu praktički nakon 17 minuta. Strasbourg je poveo 2-0 uz igrača više i već tada je bilo jasno kako će povratak biti iznimno težak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco je već u sedmoj minuti ostao s igračem manje nakon što je Naldo kao posljednji igrač obrane oborio Ludovica Ajorquea. Pet minuta kasnije isti je igrač doveo goste u vodstvo, a već u 17. minuti je bilo 2-0 nakon gola Adriena Thomassona. Smanjio je Radamel Falcao u 22. minuti, no gosti su uzvratili golovima Ibrahima Sissoka i Ajorquea.

Situacija sve gora

Sissoko je zabio jedan od ljepših golova ove sezone pogodivši u rašlje s više od 20 minuta, dok je najbolji igrač utakmice Ajorque prošao kraj četvorice igrača i potom pogodio s ruba kaznenog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 70. minuti isključen je i gostujući branič Stefan Mitrović, no Monaco to nije iskoristio već je primio još jedan gol. U posljednjim trenucima susreta Fofana je zabio za 5-1 i potop Monaca. Danije Subašić nije bio u konkurenciji za domaći sastav.

PSG vodi na ljestvici sa 53 boda, 13 više od Lillea, no pariški sastav ima i dvije utakmice manje. Guingamp je na začelju sa 14 bodova, dok je Monaco stepenicu više s bodom više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo