MODRIĆEV SUIGRAČ ZADAO MU OZBILJAN UDARAC: / On ne smatra da Luka treba dobiti Zlatnu loptu

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih defanzivnih veznjaka na svijetu i suigrač našeg čarobnjaka ima prilično nepopularno mišljenje

20.9.2018.
17:26
AFP
VOYO logo

Mnogi Realovi igrači izjasnili su se kako podržavaju Luku Modrića na putu prema osvajanju Zlatne lopte, ali jedan njegov suigrač ipak ne dijeli njihovo mišljenje. Naime, Casemiro, koji u utakmicama Reala često čuva leđa našem veznjaku ovaj puta to isto ne čini u izboru za prestižnu nagradu.

"Dobili smo lanjskog polufinalista Lige prvaka, moramo cijeniti kakvu smo utakmicu odigrali. Ja bih rekao, gotovo savršenu! Najvažnije je što smo stvorili 30 prilika za gol. Ne znam imamo li tradicionalnu vezu, ali Modrić, Kroos, Isco i ja znamo se jako dugo. Oni imaju impresivnu kvalitetu i sve je lakše s njima. Osjećam se vrlo ugodno igrajući uz njih", rekao je brazilski veznjak Casemiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca hvali Luku, Casemiro se ne slaže

"Luka je igrač zbog kojeg se isplati doći na utakmicu. Nije vam žao potrošiti novac za kartu kad on u jednoj akciji izvede nešto naizgled neizvedivo. Ona lopta s očima za Garetha Balea... Luka i druge čini boljima i apsolutno zaslužuje još jednu individualnu nagradu koja slijedi", piše madridska Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove je godine Luka bio spektakularan, ali ja bih Zlatnu loptu dao Cristianu Ronaldu jer je bio najbolji kroz cijelu prošlu sezonu", zaključio je brazilski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo