MODRIĆ NAPOKON PROGOVORIO O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: / Otkrio ostaje li u Realu i poslao signal Perezu

Image
Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Hrvatski nogometni čarobnjak otkrio je detaljne planove za svoju budućnost

19.1.2019.
21:50
GABRIEL BOUYS / AFP
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je u subotu zabio gol u pobjedi Real Madrida od 2-0 nad Sevillom, rekao je kako se nada produženju ugovora s europskim prvakom te da nije zabrinut što ugovor još uvijek nije obnovljen.

"Ugovor mi istječe za godinu i pol, a to je još puno vremena pa sam miran. Nisam niti zabrinut niti osjećam pritisak. Moja je želja nastaviti igrati i nakon toga ovdje, nadam se da je to želja i kluba. Sretan sam kao prvog dana", izjavio je 33-godišnji Modrić podno stadiona Santiago Bernabéu u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji nogometaš svijeta u 2018. godine je u kolovozu usmeno dogovorio s upravom Real Madrida obnovu ugovora koji istječe u ljeto 2020. godine no od tada nije napravljen pomak.

"Želim i dalje igrati u Real Madridu i nakon što mi istekle aktualni ugovor. S ljudima iz Real Madrida sam uvijek imao dobar odnos. Neće biti nikakvih problema, uvjeren sam. Zadovoljan sam ovdje i želim nastaviti ovdje", istaknuo je Modrić koji je u klubu od ljeta 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počeo zabijati golove

U subotu je u sučevoj nadoknadi zabio gol za konačnu pobjedu od 2-0 nad Sevillom čime je Real Madrid preskočio izravnog rivala i zasjeo ne treće mjesto prvenstvene tablice.

"Trebala nam je pobjeda poput ove kako bi smo sebi i navijačima vratili veselje. Bila je ovo važna utakmica, protiv izuzetno dobrog protivnika", rekao je Modrić. "Jako sam zadovoljan, odigrali smo veliku utakmicu pa smo zadovoljni i svojom igrom i osvajanjem tri boda. Posebno sam sretan zbog naše igre. Ovo je put kojeg moramo slijediti", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bila druga pobjeda Real Madrida u nizu u prvenstvu nakon što je prošli vikend slavio u Sevilli protiv Betisa s 2-1. Modrić je i tada bio zabio gol.

"U posljednjih mjesec i pol dana se osjećam doista dobro, a to je najvažnije. S naše strane je ovo bila jedna zaokružena, kompletna utakmica. Svaki igrač je davao sve od sebe. Ovakve nas žele gledati naši navijači", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Modrić postigao pogodak u posljednjim trenucima susreta publika je skandirala njegovo ime. "Lukita Balón de Oro, Lukita Balón de Oro... (Lukica Zlatna lopta)", vikali su najvatreniji navijači smješteni iza gola.

Trener Seville je nakon susreta rekao kako je ovo bila najbolja utakmica Real Madrida u posljednje vrijeme. Europski prvak ove sezone igra promjenjivo, a dosad je upisao ukupno deset poraza u svim natjecanjima dok je čitavu prošlu sezonu svega devet puta izgubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo što će biti do kraja, ja samo mogu pozvati publiku da bude uz nas, da nas podržava kao danas i kao gotovo uvijek u prošlosti. Mi ćemo se boriti i dati sve od sebe za ovaj grb", napomenuo je.

U lovu na gradske rivale

Drugoplasirani Atletico bježi im pet bodova, dok vodeća Barcelona ima sedam bodova više i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ne trebamo misliti na Barcelonu niti na to koliko bodova imamo. Moramo se boriti iz utakmice u utakmicu pa ćemo vidjeti dokle ćemo doći. Ono što se danas promijenilo jest to da smo bili onakvi kakvi uvijek trebamo biti", rekao je Modrić.

"Igrali smo jedan za drugoga i bili organizirani. Puno smo trčali, pritiskali i borili se za svaku loptu. Toga nam je falilo u prethodnim utakmicama", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred novinare je izašao s bijelim flasterom iznad lijevog oka. U 37. minuti utakmice došlo je do sudara glavama s protivničkim igračem.

"Nije ništa strašno. To nije bilo namjerno, to se događa. Udarac glavama, nije bio prekršaj. Suci su dobro sudili i treba ih ostaviti na miru", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo