MBAPPE SPASIO DESETKOVANI PSG: / Lille čudesnim preokretom zadržao drugo mjesto

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

PSG je u Toulouse doputovao bez šestorice prvotimaca

31.3.2019.
23:12
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Francuski nogometni prvak PSG pobijedio je na gostovanju Toulouse sa 1-0 u susretu 30. kola Le Championnata, a preokret kola ostvario je Lille koji je na gostovanju u Nantesu gubio 0-2, ali je na koncu slavio sa 3-2.

PSG, koji je u Toulouse doputovao bez šestorice prvotimaca (Neymar, Cavani, Di Maria, Meunier, Dani Alves, Draxler), je teškom mukom stigao do nova tri boda. Pitanje pobjednika odlučio je Kylian Mbappe u 74. minuti na asistenciju Thila Kehrera. Toulouse je kod rezultata 0-0 u 54. minuti imao sjajnu priliku, no Yaya Sanogo je promašio zicer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vahin Nantes pao nakon preokreta

Lille je na gostovanju kod Nantesa slavio sa 3-2 premda je domaćin imao vodstvo 2-0. Nantes je imao i jedanaesterac u 82. minuti za 3-3, ali je Valentin Eysseric prebacio gol. Nantes, kojeg vodi Vahid Halilhodžić, je poveo u 54. minuti golom iz kaznenog udarca kojeg je uspješno realizirao Eysseric.

Samo dvije minute kasnije Kalifa Coulibaly je zabio glavom za 2-0. No, Lille se čudesno vratio i od 62. do 69. minute zabio je tri gola, a strijelci su bili Rafael Leao (62), Nicolas Pepe (68-11m) i Jonathan Bamba (69). Eysseric je u 82. minuti mogao izjednačiti, ali nije uspio realizirati kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranom susretu Monaco je prekinuo niz od sedam utakmica bez poraza izgubivši na svom travnjaku od Caena sa 0-1. Pogodak odluke zabio je Enzo Crivelli u 23. minuti. Bivši vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić branio je za Monaco.

Toma Bašić igrao je za Bordeaux svih 90 minuta u 0-0 remiju na gostovanju kod Amiensa. Na ljestvici vodi PSG sa 80 bodova, Lille na drugom mjestu ima 60 bodova, a treći je Lyon sa 56 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo