MARKO PJACA PRŠTI OD SAMOPOUZDANJA: / 'Mogu biti uz bok najboljima, Neymaru i Hazardu'

Image
Foto: PIXSELL

'Ciljam biti jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji'

13.10.2018.
13:45
PIXSELL
VOYO logo

Marko Pjaca, krilni napadač hrvatske nogometne reprezentacije i Juventusov igrač na posudbi u Fiorentini, uvjeren je da može u elitno društvo nogometaša budu li ga ozljede, što dosad baš i nije bio slučaj, zaobilazile.

Pjaca je iz Dinamove nogometne momčadi preselio u redove Juventusa u transferu koji je iznosio 23 milijuna eura, a do kojeg je došlo u ljeto 2016. Problemi s koljenima zaustavili su njegov napredak pa je u šampionskom talijanskom timu za njega bilo sve manje mjesta. Posudba u Schalke, potom i u Fiorentinu u ovom su trenutku njegova realnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dribling ispred gola

"Prestao sam igrački rasti zbog ozljede, ali budem li imao konstantu u nastupima ponovno ću pronaći vjeru u sebe. Budem li samouvjeren, mogu se vratiti sjajnim potezima kakve sam prije radio i postati kakav sam prije bio. Samo moram biti na travnjaku i igrati", kazao je za Sportweek Pjaca uvjeren i u ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ciljam biti jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji. Trenutačno su to Neymar i Hazard, ali i ja mogu biti ondje, samo moram izbjeći daljnje ozljede."

"Sretniji sam kad svladan nekog u duelu nego kad postignem gol. U Fiorentini svaki igrač zna što mu je činiti, a Stefano Pioli ostavlja nama napadačima slobodu da driblamo u suparničkom dijelu terena", kazao je Pjaca dodavši da uživa u Firenci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo