MARKO PJACA ODBIO OSVAJAČA LIGE PRVAKA: / Trener koji je osvojio najveća priznanja ostao praznih ruku

Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU

Pjaca je odabrao ostanak na stadionu Artemo Franchi

6.2.2019.
9:19
AFP, CHARLY TRIBALLEAU
VOYO logo

Daleko je od impresivne statistika Marka Pjace za Fiorentininu nogometnu momčad ove sezone. Hrvatski reprezentativac, inače Juventusov nogometaš na posudbi, odigrao je 17 utakmica za toskanski klub uz učinak od gola i asistencije u njima. Oboje je na konto stavio u ogledu SPAL-a u rujnu prošle godine.

Prosječno Pjaca skuplja nešto više od 40 minuta po susretu i definitivno ne nudi sliku igrača za kojeg je Juventus u ljeto 2016. godine, navodi Transfermarkt, izdvojio 23 milijuna eura kako bi ga doveo iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbio Beniteza

Ozljeda koju je pretrpio u dresu hrvatske nogometne reprezentacije usporila je njegov razvojni put i karijeru koja i dalje može biti impresivna. Uostalom, da je Pjaca prepoznata kvaliteta sugerira i nastojanje Newcastleova menadžera Rafaela Beniteza da njime ojača redove momčadi koju vodi.

Trener koji je osvojio Ligu prvaka (s Liverpoolom), Kup UEFA-e (s Valencijom), Europsku ligu (s Chelseajem), Svjetsko klupsko prvenstvo (s Interom)... u njemu je prepoznao igrača koji bi mogao donijeti još kreativnosti u redove Newcastlea, no Pjaca je, navode izvori, rekao 'hvala, ali ne'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostanak na stadionu Artemo Franchi opcija je koju je Pjaca odabrao. I put kojim se odlučio vratiti na nogometnu kartu svijeta na kojoj je nekoć bio ime koje su željeli mnogi velikani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo