UNITED I BARCA SPREMAJU TRANSFER GODINE: / Hoće li ovo promijeniti tijek Premiershipa?

Image
Foto: AFP

Solskjaer želi u redovima svoje momčadi vidjeti sjajnog Brazilca

12.1.2019.
13:45
AFP
VOYO logo

Manchester United je započeo pregovore s agentom Philippea Coutinha oko njegov dolaska na Old Trafford, piše Mundo Deportivo. Barcelona je Brazilca dovela iz Liverpoola prošlog siječnja za 142 milijuna funti, ali krilni napadač se nije uspio nametnuti na Camp Nou i započeo je samo devet od 18 utakmica ove sezone.

U zadnje tri utakmice Barcelone u La Ligi Coutinho je upisao samo 40 minuta i jasno je kako je nezadovoljan situacijom u kojoj se nalazi. Španjolci pišu da United prati njegovu situaciju i već pregovara s njegovim agentom o potencijalnom transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se naigrao u Barceloni

Ipak, isti medij naglašava kako je bez obzira na manjak minutaže Coutinho sprema čekati svoju priliku, radije nego da već sada seli obitelj koja se tek smjestila u Španjolskoj.

"Kad Dembele nije igrao, svi su pričali o njemu.", rekao je Ernesto Valverde i pozvao Brazilca da podigne razinu igre: "Sada je Coutinho taj koji ne igra, sitaucija se okrenula. Kada igrač nije zadovoljan situacijom u kojoj se nalazi onda mora pokazati to i okrenuti situaciju u svoju korist."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo