MANCHESTER CITY STIGAO DO NOVE POBJEDE: / Njihov niz je zapanjujuć, no u ovoj su utakmici opasno 'živjeli'

Image
Foto: AFP

Manchester City je s utakmicom više stvorio pet bodova prednosti pred drugoplasiranim Liverpoolom

4.12.2018.
23:11
AFP
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja slavili su sa 2-1 (1-0) na gostovanju kod Watforda i tako stigli do 13. pobjede u 15 ovosezonskih nastupa u engleskom prvenstvu. Ujedno su produljili sjajan niz gostujućih utakmica pa ih već četrnaest uzastopnih nitko nije svladao u svom dvorištu na engleskim stadionima. Preciznije, u posljednjih 14 utakmica na strani City je na omjeru od jedanaest pobjeda i tri remija uz strašnu razliku pogodaka 32-6.

Završnica na strani domaćina

Branitelji naslova su poveli u 40. minuti, kad je mrežu Watforda zatresao Leroy Sane. U 51. minuti na 2-0 je povisio Riyad Mahrez. U nekoliko navrata Brazilac Gabriel Jesus imao je mogućnost donijeti momčadi Pepa Guardiole tri gola prednosti, ali nije imao dovoljno preciznosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 85. minuti je Abdoulaye Doucoure uspio ugurati loptu u mrežu aktualnog prvaka te preostalih 10 minuta učinio zanimljivima. 'Stršljenovi' su oblijetali gol Manchestera, ali do izjednačenja nisu uspjeli doći.

Manchester City je s utakmicom više stvorio pet bodova prednosti pred drugoplasiranim Liverpoolom, koji u srijedu gostuje kod Burnleyja. Trećeplasirani Chelsea gostuje kod Wolverhamptona, a derbi 15. kola na Old Traffordu će odigrati Manchester United i Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo