MADRID SE KLANJA HRVATSKOM ČAROBNJAKU: / Navijače ne zanimaju Bale i Ramos, svi pričaju samo o Luki

Image
Foto: AFP

Momčad Santiaga Solarija upisala je još jednu pobjedu i nastavila dobar niz kojim se žele izvući iz krize u koju su upali početkom ove sezone

25.1.2019.
8:06
AFP
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida sinoć su na svom su Santiago Bernabeuu pobijedili su Gironu sa 4-2 u prvoj utakmici četvrtfinala španjolskog Kupa kralja, a dva pogotka za Madriđane postigao je kapetan Sergio Ramos.

Girona je povela u 7. minuti pogotkom Lozana. Real je izjednačio u 18. minuti preko Lucasa Vazqueza. U 42. minuti Sergio Ramos je bio siguran izvođač kaznenog udarca za prvo vodstvo Reala na utakmicu. Gosti su ponovno prvi stigli do gola i u nastavku. U 66. minuti jedanaesterac je dosuđen i za Gironu, a pogodak je postigao Granell. Prednost Realu za uzvrat donijeli su Sergio Ramos i Karim Benzema pogocima u 77. i 80. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić bio je u početnoj postavi Reala, a igrao je do 63. minute, kada ga je zamijenio Toni Kroos. Bez obzira na to što je igrao tek nešto više od sat vremena Modrić je ponovno oduševio navijače i pokupio lovorike kao jedan od najvažnijih igrača svoje momčadi.

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Lovorike za Luku

"Čim se Modrić vratio na svoju razinu, Real se popravio. To nije slučajnost. Luka je tipični igrač koji svoju momčad čini boljom.", napisala je Real Maroc, navijačka stranica madridskog kluba u kojem igra hrvatski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjetili su se suigrači i čelnici Reala da je Modrić nakon poraza od Sociedada tražio više zalaganja. Nije se bunio na loše suce, samo je tražio više zalaganja. Traženo - dobiveno.", piše jedan od navijača Madriđana.

U utorak je Getafe sa 1-0 pobijedio Valenciju, u srijedu je Sevilla sa 2-0 bila bolja od Barcelone, a u prvoj utakmici odigranoj u četvrtak Espanyol i Betis su u Barceloni odigrali 1-1. Uzvratni dvoboji, nakon kojih će biti poznati polufinalisti, na rasporedu su od 29. do 31. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo