OGLAS

LYONOVA POBJEDA U UTAKMICI SA SEDAM GOLOVA: / Golijadom stigli na bod od Monaca, Depay poput Ronalda

Image
Foto: AFP

Otvorili se nakon 1-1 u prvom poluvremenu

20.4.2018.
23:15
AFP
VOYO logo

Nogometaši Lyona učvrstili su se na trećem mjestu ljestvice francuskog prvenstva nakon 5-2 (1-1) pobjede na gostovanju kod Dijona u susretu 34. kola.

Pogotke za Lyon postigli su Depay (4), Rosier (50-ag), Fekir (53), Traore (77) i Cornet (82), dok je za domaće strijelac oba gola bio Sliti (26, 55).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak Memphisa Depaya označio je nastavak njegove nevjerojatne serije. Samo su on i Cristiano Ronaldo u konkurenciji igrača koji se natječu u pet najjačih europskih liga od ožujka sudjelovali kod jedanaest pogodaka svojih momčadi. Depay ih je zabio šest i asistirao za njih pet. Također, Depay je prvi Nizozemac od Johnnyja Repa (sezona 1979/80) koji je u francuskom prvenstvu postigao 15 pogodaka u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći Lyon sada i ma 69 bodova, jedan manje uz utakmicu više od drugog Monaca, a tri više uz također utakmicu više od četvrtog Marseillea. Paris SG je sa 87 bodova već osigurao naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijon je 12. sa 42 boda.

Ranije u petak su Nantes i Rennes podijelili bodove igravši 1-1 (1-0). Poveli su domaći preko Thomassona (42), a izjednačio je Pallois (81-ag).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rennes je peti sa 48 bodova, a Nantes osmi sa 46.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo