LOVREN U POZICIJI U KOJOJ NE ŽELI BITI: / Sve je potvrdio i karizmatični menadžer Jürgen Klopp

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Dejan Lovren je ove sezone odigrao tek devet premierligaških utakmica

12.2.2019.
17:10
AFP
VOYO logo

Konstantni problemi sa ozljedama onemogućavaju Dejana Lovrena da se stavi na raspolaganje menadžeru Liverpoolove momčadi Jürgenu Kloppu. Odigrao je hrvatski nogometni reprezentativac tek devet utakmica u Premier ligi ove sezone, svih devet u punoj minutaži, a ostale preskočio zbog zdravstvenih tegoba.

One traju i dalje, točnije, Lovren je još uvijek izvan kadra zbog ozljede bedrenog mišića koja ga odvaja od travnjaka još od 7. siječnja i utakmice protiv Wolverhamptona koju je bio primoran napustiti u šestoj minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utrci s vremenom

Da i dalje ne trenira u krugu momčadi bilo je jasno onog trenutka kad nije otputovao na mini-pripreme u Španjolsku, a sve je potvrdio Klopp putem službenih web-stranica kluba s Anfielda.

"Nema Dejana niti je tu Joe Gomez. To nije dobar znak, ali napravit ćemo sve što je moguće da Dejana osposobimo za utakmicu protiv Bayerna. Bit će gusto. Za njega je najbolje da radi ono što može, ne bi nam bio od koristi da je ovdje s nama. Pokušat ćemo sve – to je jasno", kazao je Klopp aludirajući na razdvojenost Lovrena od ostatka momčadi koja se priprema u španjolskoj Marbelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool protiv Bayerna igra u osmini finala Lige prvaka. Prva utakmica na rasporedu je sljedećeg utorka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo