LONDON NA PAMTI OVAKAV TRANSFER: / Arsenal bi mogao zaraditi ludu svotu novca na svom veznjaku

Image
Foto: AFP

Nevjerojatna ponuda mogla bi uskoro stići na Emirates

18.2.2019.
7:00
AFP
VOYO logo

Londonski Arsenal mogao bi u ljetnom prelaznom roku napraviti izuzetno zanimljiv posao. Navodno, Topnici su od PSG-a dobili upit o eventualnoj prodaji mladog Francuza Mattea Guendouzija, koji je član Arsenala postao tek prošlog ljeta.

Parižani su dobili zeleno svjetlo za transfer. Ipak, cifra koja je pred njih postavljena je ogromna i rukovodstvo momčadi s Emiratesa za 19-godišnjeg nogometaša traži 60 milijuna funti. To je bitno veći iznos nego onaj koji je Arsenal izdvojio za njegove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponuda koja ostavlja bez teksta

Plaćen je ekipi Lorienta samo sedam milijuna funti pa bi ako PSG pristane platiti traženu cifru, Topnici mogli napraviti fantastičan posao. PSG pomno prati nastupe ovog veznjaka. Zadovoljni su onim što prikazuje u dresu engleskog kluba, ali ako ga žele dovesti morat će dobro otvoriti novčanik u ljetnom prelaznom roku.

Zanimljivo je svakako da je Guendouzi igrao za omladinske selekcije PSG-a. Ipak, glavni grad Francuske je napustio 2014. godine i skrasio se u Lorientu. Tamo je pružao jako dobre partije. Privukao je pažnju skauta Arsenala i doveden je ljetos kao igrač za budućnost kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo