LEONARDO I MALDINI RADE NA TRANSFERU ARGENTINSKOG VEZNJAKA: / Žele da on postane srce Rossonera

Image
Foto: AFP

Uprava Milana svjesna je nedostataka u momčadi i želi pojačati veznu liniju

13.10.2018.
17:15
AFP
VOYO logo

Leonardo i Maldini rade na tome da dovedu pojačanja u srce Gattusove momčadi, a prvo ime na poduljem popisu koji je sastavljan već nekoliko prijelaznih rokova je Leandro Paredes, veznjak Zenita kojeg je Milan već nekoliko puta pokušavao dovesti, ali bez uspjeha.

Dvojac je ovog ljeta na čelo Milana stigao prekasno i nisu imali dovoljno vremena da naprave sve što bi željeli, ali su ipak uspjeli dogovoriti transfer Gonzala Higuaina iz Juventusa koji je oduševio navijače Rossonera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika odšteta kao prepreka

Kako piše Corriere dello Sport, njihova sljedeća meta je Leandro Paredes, bivši veznjak Rome koji je već nekoliko puta izjavio kako bi se volio vratiti u Italiju. Najvećim problem oko dogovora ovog transfera sigurno je cijena koju bi Zenit tražio za Paredesa, a ona bi bila nešto iznad 25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski div već je doveo Lucasa Paquetu iz Flamenga za 35 milijuna eura, a on će u Milano doći u siječnju. Ukoliko ne žele dodatno naljutiti UEFA-u s kojom ionako nisu u dobrim odnosima, čelnici Milana morat će dobro promisliti imaju li novca za Paredesa. Ipak, ukoliko žele rezultat, nema druge nego odriješiti kesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo