LEGENDARNI VEZNJAK UNITEDA OTKRIO IME NAJBOLJEG IGRAČA PROTIV KOJEG JE IGRAO: / Ne, nije Lionel Messi...

Image
Foto: AFP, ANDREW YATES

Nekadašnji Fergusonov miljenik na humanitarnoj večeri otkrio je dosad nepoznate detalje njegove karijere

22.9.2018.
9:00
AFP, ANDREW YATES
VOYO logo

Legendarni veznjak Manchester Uniteda otkrio je ime najboljeg nogometaša protiv kojeg je nastupio na humanitarnoj večeri održanoj u četvrtak. Večera koju organizira Udruženje bivših igrača Manchester Uniteda održana je u čast upravo Paulu Scholesu.

Tijekom večeri Scholes je pričao o svojoj blistavoj karijeri s Crvenim vragovima, a dobio je i pohvalu od Sir Alexa Fergusona koji je sudjelovao putem video linka. Bivši veznjak Uniteda između ostalog je otkrio i da je pogodak u kojem je najviše uživao bio onaj Aston Villi u ligaškoj 3:0 pobjedi Uniteda u prosincu 2006. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdvojio španjolskog čarobnjaka

"Uvijek izgledaju dobro kad uđu od prečke.", prisjetio se Scholes pa dodao: "Možda to nije bio najbitniji pogodak s obzirom na rezultat utakmice, ali meni je donio puno veselja." Nakon toga je priupitan o tome tko je najbolji igrač s kojim se susreo, a on je bez razmišljanja izdvojio Andresa Iniestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji veznjak Barcelone prošao je La Masiju prije nego je upisao preko 400 nastupa za Barcelonu u kojima je osvojio sve što se osvojiti moglo. Također je zabio pogodak u produžecima finala Svjetskog prvenstva 2010. godine i donio Furiji prvi naslov u tom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo