LEGENDARNI VEZNJAK ARSENALA BOCNUO BRAZILCA: / 'Uvijek bih izabrao njega ispred Neymara'

Image
Foto: AFP

Mladi Francuz nije se najbolje snašao kada je stigao u Barcelonu, ali sada se čini da polako hvata ritam

15.12.2018.
11:53
AFP
VOYO logo

Iako ima problema s disciplinom Ousmane Dembele pokazao je ove sezone da Barcelona itekako može računati na njega. Katalonci su prije godinu dana platili skoro 140 miliona eura za ovog igrača, a Dembele je počeo pokazivati na terenu da to nije bio bačen novac.

Ipak, disciplina je nešto na čemu mora poraditi ako želi opstati na najvišoj razini. Dembele je u Barcelonu stigao kao zamjena za Neymara koji je otišao u PSG i mnogi misle da je Barca napravila odličan potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševio legendu

Jedan od onih koji cijene Dembelea je i nekadašnji igrač Arsenala, Robert Pires, koji je u razgovoru za Mundo Deportivo izjavio da bi u svojoj momčadi uvijek radije volio imati Dembelea nego Neymara.

"Uvijek pričamo o Messiju, ali ovaj dečko je stvarno dobar. Mlad je i radi neke stvari u skladu sa svojim godinama. Ukoliko se posveti svojoj karijeri siguran sam da će daleko dogurati. Itekako će pomoći Barceloni i to je već pokazao u ovim utakmicama protiv Espanyola i Tottenhama. Da moram birati izabrao bih ga ispred Neymara. Ima 21 godinu, igra s obje noge i strašno je brz. Takav potencijal još nisam vidio", rekao je Pires.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo