LEGENDARNI DEL PIERO OPLEO PO RONALDU: / Jedna stvar posebno je naljutila Juveovog velikana

Image

Jedan od najvećih Juventosovih igrača svih vremena kritizirao je Portugalca

17.2.2019.
17:33
VOYO logo

Cristiano Ronaldo je dolaskom u Juventus preuzeo ulogu izvođača slobodnih udaraca od Miralema Pjanića i Paula Dybale. Međutim, portugalski velemajstor za sada nema uspjeha kada su slobodnjaci u pitanju pa je svoje golove davao na razne druge načine ove sezone.

Mnogi smatraju kako bi Ronaldo trebao slobodne udarce prepustiti Pjaniću i Dybali, a među njima je i legendarni nogometaš Stare dame Alessandro Del Piero. Slavni Pinturicchio je dao zanimljivo viđenje oko ovog slučaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjeruje da postoji klauzula u ugovoru

"Vrlo je moguće da Cristiano Ronaldo u ugovoru ima klauzulu da mora izvoditi slobodne udarce. Ipak, smatram da bi Pjanić i Dybala trebali također dobiti šansu da pucaju. Njima je to prava specijalnost", smatra Del Piero.

Legenda Juventusa je u karijeri često pogađala iz slobodnih udaraca. Bio je majstor kakav se rijetko viđa i jedna od najvećih "desetki" u povijesti talijanskog nogometa. Del Piero je dres Bianconera nosio od 1993. do 2012. godine i u 705 odigranih utakmica postigao je 290 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odlaska iz Torina igrao je dvije sezone za Sydney FC u Australiji, a karijeru je završio u dresu indijskog Delhi Dynamosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo