KOVAČIĆ OPET U KOMBINACIJAMA ZA ODLAZAK: / Ako se Milan i Inter zainate...

Image
Foto: AFP

Real Madrid će ovog ljeta ponovno biti prilično aktivan na tržištu

29.3.2018.
9:32
AFP
VOYO logo

Prometno će biti nadolazećeg ljeta u svlačionici Real Madrida, sugeriraju barem tako napisi u španjolskim medijima. Trebat će namaknut novac za pojačanja kadra koji je u domaćem prvenstvu odavno izgubio korak za vodećom Barcelonom, a namaknut će se on i prodajom nekih istaknutih lica.

Najistaknutije koje se spominje u tom kontekstu, svakako je ono Cristiana Ronalda, odličnog napadača i igrača na kojem se i izvan travnjaka može zaraditi ogroman novac, no uz njega i stoji najveći upitnik po pitanju može li do tog transfera doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale, Isco, Kovačić...

Izglednijim se čini odlazak Garetha Balea, dok su u otprilike u istoj situaciji mnogima zanimljivi i Isco te Mateo Kovačić. Prema navodima španjolskih medija koje prenosi nogometni portal Football Espana, velški nogometni reprezentativac mogao bi poslužiti klubu za punjenje blagajne novcem koji će potom biti investiran u pojačanja (Neymar, Lewandowski, Dybala... samo su neka od imena koja se spominju). Vjeruje se da Bale može još uvijek biti unovčen u transferu koji bi se mogao približiti iznosu od sto milijuna eura pri čemu se kao moguće njegovo odredište najčešće spominje Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iscova dobra forma (hat-trick Argentini u nedavno odigranoj prijateljskoj utakmici) magnet je za mnoge klubove, a činjenica da mu minutaža u Realu i nije ogromna pokazatelj da se mogućnost njegova transfer 'ne može odbaciti', kako se to navodi.

Isto vrijedi i za Kovačića, a posebice nastave li Milan i Inter inzistirati (unosnim ponudama) na tom transferu. Dodaje se da u šanse da Dani Ceballos, Marcos Llorente, Jesus Vallejo, Borja Mayoral i Achraf Hakimi napuste klub na kraće ili dulje vrijeme prilično velike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo