KOVAČ U NIKAD VEĆIM PROBLEMIMA: / Bliži se okršaj koji bi mogao odrediti sezonu, a nevolje se gomilaju

Image
Foto: Screenshot

Ovog vikenda odigrat će se utakmica koja bi mogla odrediti sezonu u Bundesligi

28.2.2019.
14:39
Screenshot
VOYO logo

Trener Bayerna Niko Kovač ima ogromnih problema sa sastavljanjem ekipe pred subotnji susret protiv Borussije iz Monchengladbacha. Veliki broj igrača neće moći nastupiti, a pravo je pitanje tko će stati na gol u ovom jako bitnom ogledu.

Manuel Neuer ni danas nije trenirao s ekipom. On još uvijek ima jake simptome gripe i teško da će biti spreman za utakmicu, iako se Kovač nada da bi se sutra mogao pojaviti na treningu. Još nekoliko nogometaša se žali na ozljede i prehladu pa će Kovač imati problema pri sastavljanju ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poharani ozlijedama

"Franck Ribery neće igrati zbog bolova u trbuhu. Hummels se vratio nakon gripe, a Neuera još nema. Nadam se da ću sutra moći računati na Neuera, ali i Goretzku te Alabu. Što se tiče Arjena Robbena, vidjet ćemo što će događati"

Dobra vijest je svakako da je gripu prebolio rezervni golman Sven Ulreich. Ipak, njegovo tijelo je poprilično iscrpljeno, ali bi ipak trebao stajati među stativima. Ako ni on ne bude mogao na gol, šansu će dobiti neko od mladih golmana bavarske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo