KOVAČ OSTAJE BEZ NAJVEĆEG TALENTA U EKIPI: / Bogati Parižani već su sve dogovorili s Bracom

Image
Foto: AFP

Tuchel inzistira na pojačanjima u veznom redu svoje momčadi

25.1.2019.
10:52
AFP
VOYO logo

Francuski prvak PSG odlučio je tijekom potpuno promijeniti svoj vezni red. Lassana Diarra je čovjek na kojeg se više ne računa, ista je situacija i s Adrienom Rabiotom, mladi Christopher Nkunku će na posudbu, a Marco Verratti se muči s ozljedom.

Zato je PSG krenuo u veliku kupovinu ovog siječnja. Sa Zenitom je već postignut dogovor o transferu Argentinca Leandra Paredesa za 47 milijuna eura, a veoma blizu su i 70 milijuna eura vrijednog transfera igrača Napolija Allana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogovor s Bayernom

Međutim, ni to nije sve. Sportski direktor PSG-a Antero Henrique još uvijek pokušava uvjeriti rukovodstvo minhenskog Bayerna da mu prodaju Portugalca Renata Sanchesa. Mladi veznjak nema ništa protiv transfera. Prvi pokušaj je međutim odbijen, ali je Henrique nastavio pregovore s Hasanom Salihamidžićem.

Navodno je dogovor zaključila mala suma koju je PSG ponudio za Sanchesa. Nije poznato koliko su novca nudili, ali je Braco tražio 15 milijuna eura više. Međutim, nova ponuda bi mogla itekako zainteresirati Bavarce. Pored novca ponuđen im je i Adrien Rabiot, a ta ponuda bi na kraju mogla i završiti ovaj transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo