KOVAČ NAŠAO RJEŠENJE ZA SVOJE PROBLEME: / Član svjetskih prvaka stiže u Bayern već u siječnju!?

Image
Foto: AFP

Prošlog ljeta Liverpool je za njega ponudio 60 milijuna eura

11.12.2018.
16:34
AFP
VOYO logo

Kreativnost u posljednjoj trećini terena želja je Nike Kovača koji traži osnaženje kadra Bayernove nogometne momčadi, a idealan igrač za ispunjenje tih ideja i potencijalna meta njemačkih prvaka već je nađena.

U pitanju je Lyonov kapetan Nabil Fekir, 25-godišnjak koji je kao igrač s klupe nastupio u svim utakmicama Francuske na putu do svjetskog zlata izuzev one polufinalne protiv Belgije. U susretu za zlato protiv hrvatske izabrane vrste Fekir je odigrao posljednjih desetak minuta kada je na terenu zamijenio Oliviera Girouda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije samo Bayern zainteresiran

Prenoseći napisano na France Footballu portali pišu da je Bayern u dobrim odnosima s Lyonom, klubom iz kojeg su u svoje redove prije osamnaest mjeseci doveli Corentina Tolissa. Izglednim se čini da je igrač kojeg prošlog ljeta Liverpool pokušao dovesti za 60 milijuna eura spreman na novi korak u karijeri, no planove jednake Bayernovima imaju i neki drugi klubovi. Među njima i Chelsea...

Fekir je prošle sezone zabio 23 gola za Lyon i ostvario deset asistencija. Zasad je na po četiri gola i dodavanja za gol u 14 odigranih utakmica za francuski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo