KOVAČ DOBIVA POJAČANJA ZA ZAVRŠNICU SEZONE: / Spremni su pomoći u posljednje četiri utakmice sezone

Image
Foto: AFP

Bayern je u utrci za naslovom u Bundesligi i Njemačkom kupu

3.5.2019.
12:44
AFP
VOYO logo

Uzbudljiva je završnica njemačkog nogometnog prvenstva u kojem minhenski Bayern i dortmundska Borussia gaje nadanja da će staviti svoje ruke na trofej namijenjen pobjedniku. Dva boda razdvaja branitelje naslova koje vodi Niko Kovač od najvjerniju pratnju tri kola prije kraja natjecanja.

Robben i Ribery su spremni

Ono što može hrabriti navijače bavarskog giganta, ali i trenera momčadi jest to da bi završnicu trebao odraditi koristeći se uslugama već dugo ozlijeđenih nositelja. Arjen Robben i Franck Ribery nastupit će uskoro ponovno za Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Robben (35) je izvan travnjaka od studenoga dok bi se Ribery (36) trebao vratiti nakon dvotjedne pauze.

"Optimističan sam po pitanju njihova nastupa u posljednje četiri utakmice. Potrudit ćemo se da dobiju koju minutu", potvrdio je Kovač zdravstvena stanja igrača koji nakon deset (Robben), odnosno dvanaest (Ribery) godina u Münchenu napuštaju klub na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Broje se samo pobjede

"Viceprvak je uvijek samo prvi među gubitnicima, pobjede su ono što se broji. Nadam se da ćemo do naslova prvaka doći i prije posljednjeg kola", dodao je Kovač čija je momčad u posljednjem kolu propustila otići na +4 u odnosu na Dortmund,

Bayern do kraja sezone u Bundesligi očekuju utakmice protiv Hannovera (kod kuće), RB Leipziga (na gostovanju) i Eintrachta (kod kuće). Protiv RB Leipziga će igrati i utakmicu za naslov u Njemačkom kupu. Borussiji, pak, raspored donosi Werder (na gostovanju), Fortunu (kod kuće) i Mönchengladbac (na gostovanju).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo