KOVAČ DOBIVA NOVU UBOJITU DEVETKU: / Braco mu je pronašao zamjenu za Lewandowskog, nije morao ići daleko

Image
Foto: AFP

Ako je vjerovati napisima njemačkih medija na Allianz Areni nas očekuje nikad prometnije ljeto

27.2.2019.
16:22
AFP
VOYO logo

Napadač RB Leipziga, Timo Werner, nalazi se na meti mnogih europskih klubova, a njemački mediji javljaju kako je on već donio odluku o tome gdje će nastaviti karijeru. Werner je igrama u Leipzigu privukao pažnju brojnih velikana, ali je ovoga ljeta sve iznenadio kada je odlučio ostati u njemačkom klubu.

Kao najrealnija opcija za njegov nastavak karijere spominjao se Liverpool, ali na kraju je odlučio odbiti engleski klub. Po razvoju događaja čini se da je on davno odlučio gdje želi nastaviti karijeru, a i sam je jednom prilikom priznao da mu je želja igrati za Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo da želi postati dio Bayerna

Bild piše da je Werner već neko vrijeme u kontaktu s Hasanom Salihamidžićem te da je već dogovorio sve uvjete ugovora u Bayernu. Werner nije morao puno razmišljati kada ga je nazvao sportski direktor Bayerna pa je sada ostalo samo da se klubovi dogovore oko visine odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj sezoni Bundeslige Werner je postigao 11 golova u 21 nastupu i dodao još dvije asistencije. Navodno je ovaj 22-godišnjak poručio čelnicima Bayerna kako bi volio da se transfer dogodi na kraju ove sezone, ali i da nema ništa protiv da ga se odgodi za ljeto 2020. godine pod uvjetom da prije toga potpišu ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo